5 kedvenc online anyukám

by - január 14, 2018

Sziasztok!

A héten sok szó esett a blogon az anyuka lét kihívásairól, az erőről és az álmok megvalósításáról kisgyermekek mellett. Úgy gondoltam, hogy ennek a témakörnek a zárásaként összegyűjteném és bemutatnám nektek azokat az anyukákat, akiket én nagyon szeretek, minden nap inspirálnak, erőt vagy csak szimplán jókedvet adnak nekem, ha úgy érzem, hogy fáradt vagy lehangolt vagyok. Jó fej anyukák egytől-egyig, akiket hallgatva, nézve vagy olvasva olyan, mintha lenne egy szuper anyuka barátnője az embernek.



1. Lini and Mommy

Patrícia személyisége, élményei és gondolkodása nagyon közel állnak hozzám és sokszor ismerek magamra azokban a dolgokban amelyekről a blogján vagy a videóiban mesél. Kislánya Evelin mellett nemrégiben belevágott fotós karrierjébe, ennek keretein belül személyesen is találkozhattunk egy fotózás alkalmával (erről egy kis videót ITT láthattok). Ő talán nincs tisztában vele, de őszintesége és humora nagyon sokaknak, közöttük nekem is gyakran erőt ad.



2. kisnagy kaland 

Verus őszinteségét és természetességét nagyon bírom. Ha a videóit nézem, úgy érzem nem kell feszengenem, hiszen Ő is egy igazi, önmagát adó anyuka. Kisfia Dani nevelése mellett, rengeteg hasznos ötletet ad a háztartás és a főzés terén, ami miatt különösen szeretem a csatornáját. Ő is azon anyukák közé tartozik, akit szívesen megismernék személyesen is.



3. Thegreensophia

Zsófit akkor kezdtem el követni, amikor egy sajtórendezvényen találkoztunk és váltottunk pár szót. Korábban nem ismertem őt, de a személyes találkozás alkalmával, annyira megkedveltem, hogy hazaérve azonnal rákerestem és azóta elsők között vannak a videói, amit biztos, hogy megnézek az énidőmben. Szeretem, hogy őszintén beszél mindenféle témáról az anyaságtól kezdve a nőiességen át, valamint a havi kedvencei mellett a könyv szerzeményeit is mindig bemutatja. Három gyermek anyukája és a szeretete, törődése valamint a kedvessége a videóiból is átsüt.


4. Márkus Réka - Mennyei káosz

Réka az én ikres anya tükörképem, csak lányok helyett két fiúval(mellesleg a gyermekeink egy napon, csupán pár óra eltéréssel születtek) és immár egy harmadik babával, a mindig vidám Rosie-val. Korábban egy ikres anya csoportban ismerkedtünk meg, volt időszak a várandósságunk idején, amikor sokat beszélgettünk, vagy felváltva tartottuk egymásban a lelket, hogy fogjuk bírni az ikres életet. Számomra Ő egy "ikrekutánegybaba" anyuka példakép, hiszen a fotóit látva elmúlnak a félelmeim ezen a téren. Mostanában inkább Instagram-on aktív, de mindenképpen érdemes olvasgatni a blogján eddig megjelent bejegyzéseket, mert őrületes humora és őszintesége garantáltan okoz néhány kellemes pillanatot, még egy nagyon fárasztó és hisztis nap után is! 


5. Amerikai Anyuci - Bogi

Bogi az az anyuka, akiből barátnőnek mindenkinek kellene egy, hiszen kedves, vicces valamint kellő lazasággal veszi az ikres anyaság kihívásait és feladatait. Kendőzetlen őszinteséggel és humorral mesél az életéről, a lányokkal eltöltött napjairól. Bírom a stílusát és nagyon szeretem nézni a sminkes videóit, amiket látva nem is tűnik olyan elképzelhetetlennek, hogy anyaként is lehet csinos valaki. 


Korábbi bejegyzésem hasonló témában: 5 YouTuber, akit minden nap követek


Nektek kik a kedvenceitek?

Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!


You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Öt gyerek
    http://inhonorofdesign.com

    Három gyerek, ikrek pocakban, New York
    http://lovetaza.com

    27 éves, hatodik baba mindjárt születik. Első férj rákban elhunyt nem sokkal az ötödik baba születese után
    http://www.freckled-fox.com

    Két gyerekes new yorki újságíró
    https://cupofjo.com

    VálaszTörlés
  2. Magyarok közül

    Értelmes, okos csaj, nem egy butus insta mami
    http://www.maisonblog.hu

    Három gyerek, a nagy cukros, a második születése után a csajnál mellrákot diagnosztizáltak, a harmadik nincs még 1 éves. Irtó specko diétát kovetnek, rengeteget kézműveskednek, otthon tanulnak a nagyok és anya még dolgozik is otthonról
    http://www.harom-honap.hu

    VálaszTörlés
  3. Cupofjonál ezt a sorozatot nagyon ajánlom. Anyaság a világ körül. Rengeteg országot érintően ott élő anyák mesélnek a szülési, nevelési szokasok, anyagiak stb.
    https://cupofjo.com/category/motherhood/motherhood-around-the-world/

    VálaszTörlés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!