Anya és gyerkőc kedvencek

by - szeptember 27, 2017

Szofi babacipő - Meleg lábbelik a puha talpaknak

Tavaly nagyon jó szolgálatot tettek nekünk az első önálló lépések idején a puha talpú cipőcskék. Nem volt kérdéses, hogy idén is ilyet szerzünk be a lakásban való szaladgáláshoz. Különösen szeretem a mostani darabokat, mert mindamellett, hogy színes és vidám mintákkal díszítettek, aminek segítségével a lányok is könnyen megtalálják a sajátjukat még puha és meleg szőrmével is bélelt, ami megvédi a talpukat a hűvöstől. Strapabíró, de nagyon puha darabok, amik kényelmesek az egész napos játék során.

+Tipp: Gyakran alváshoz is a lányokon hagyom a cipőket, hogy elalvás előtt ne húzzák le a zoknijukat, így is védve őket a megfázástól.


Judittoo Irkafirka - Kreatív játék, nem csak utazáshoz!

Nagyon szeretem az olyan játékokat, amik kicsit különböznek a megszokottól. Ilyen az Irkafirka is, ami egy puha krétatábla. Bárhol elővehető és könnyen letörölhető, így végtelen lehetőséget ad az alkotásra.

+Tipp: Bábukkal kiegészítve az Irkafirka akár meséléshez is tökéletes. 


Családi portré bábuk: Accessories by Emcsi

Léda kézművesműhely rajzmappa - Anya táskájában is simán elfér egy rajzkészlet

Aki várt már hosszú percekig egy bankban vagy hivatalos helyen gyerkőccel, ahol nem volt kialakítva a legkisebbeknek egy játszósarok, az biztosan tudja, hogy a percek óráknak tűnnek ilyenkor. Ha indulás előtt bekészíted a rajzmappát amiben szépen elrendezhetőek a ceruzák és a papír - garantáltan anya táska barát - egy vásárlás vagy akár ügyintézés során is percekig lefoglalható vele a csemete. 



Léda kézműves műhely egészségügyi kiskönyv borítók - Vidáman a doktornénihez!

Őszintén azt remélem az egészségügyi kiskönyvünk borítóitól, amin aranyos színes cicák pompáznak, hogy sikerül majd a lányok szemében is jobb színben feltüntetni a doktornéninél tett látogatásokat. A várakozás közben, figyelemelterelésként pedig megszámolhatjuk hány fajta cica csücsül a borítókon.


Anya Paradicsom játékok - Fejlesztés színesen

Mióta gyerekeim vannak egyre többször figyelem meg a játékokat. Szeretem a természetes, színes és kreatív játékokat, amik fejlesztik a gyerekeket és egyre többször látom, hogy a "fejlesztés" lehet mókás és vidám is! A lányok percekig képesek elbíbelődni a kisvonattal és a színes kockákkal, amiből tornyot építhetnek vagy bármit, amit elképzelnek. 

+Tipp: Vásárolj a www.anyaparadicsom.hu oldalon és használd az anyaborben kuponkódot a -10%-os kedvezményért! Felhasználható: 2017.10.31-ig





Shumlee kabátkák - Színesben vidáman!

Bevallom őszintén, hogy nem nagyon követem a trendeket, ha a gyerekdivatról van szó, de nagyon szeretem a szép dolgokat a lányok ruhatárában. A Shumlee kabátkákról azonnal az jutott az eszembe "Ebben divatdiktátorok lesznek a csajok!" és ez így is lesz tavasszal, amikor ezekben a vidám darabokban indulhatunk majd sétálni.


Picinke pelenka tartó - Minden egy helyen!

Sosem gondoltam volna, hogy egy pelenkatartóért ennyire odáig leszek, mint ezért a Picinke darabért. A textilről, amiből a tartó készült talán nem is kell áradoznom, első látásra megfogott, de külön öröm a számomra, hogy a pelenkatartó elrendezése segít ezentúl mindent áttekinthetőbbé tenni a számomra egy gyors pelenkázásnál.


Sweet little Home kártyák - Az emlékek megőrzéséhez

Van pár esemény, amit már nagyon várok az életünkben, bár tudom, hogy némelyik biztosan könnyet fog csalni a szemembe, de pont ettől lesznek szépen ezek a pillanatok a kártyák segítségével pedig még emlékezetesebbé és különlegesebbé tehetjük ezeket.


Bármitartó - Horgolt dobozka a kieső fogacskáknak

Ha láttátok a blog YouTube csatornáján a lányok emlékdobozáról készült videómat (Itt megnézhetitek), akkor tudjátok, hogy számomra nagyon fontosak az apró emlékek, amik felidéznek egy-egy fontos momentumot vagy történetet a lányok kapcsán. Nagyon megörültem ennek a különleges, horgolt tejfog tartó dobozkának, mert biztos vagyok benne, hogy szorgalmasan fogjuk bele gyűjtögetni a kipottyanó fogacskákat. A dobozt megvásárolhatjátok az alkotónál vagy akár el is készíthetitek ENNEK a videónak a segítségével.



Nektek van kedvencetek?

Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!


You May Also Like

1 megjegyzés

  1. Köszönöm szépen, hogy bemutattad nekünk a tehetségesebbnél tehetségesebb magyar kézműveseket, ezzel is elősegítve a lurkók kreatív és játékos fejlődését. Mihez is kezdenénk nélküled Fanni!? ☺️

    VálaszTörlés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!