Karácsonyi ajándékok Neki és Neked / +DIY ötletek

by - november 27, 2017

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben jó pár olyan ötlettel készültem, amivel idén karácsonykor a férjeket, feleségeket, barátot, barátnőt, szülőket, testvéreket, rokonokat vagy akár magatokat is meglephetitek! Próbáltam minden olyan dolgot felsorolni, ami ötletadó lehet a tökéletes ajándék kiválasztásához. Boldog ajándékozást kívánok nektek!


Felnőtt sóhegy - BabyMountain


Neki: Akinek volt már a párja beteg, tudja, hogy milyen sokat tudnak a férfiak szenvedni egy betegséggel. Az első hátráltató ok a gyógyulásban a férfiúi büszkeségük, ugyanis sokan az erősebbik nem képviselői közül nem hajlandóak beismerni, hogy baj van, nemhogy orvoshoz fordulni azzal. Idén karácsonykor lepd meg egy igazán férfias sóheggyel, hogy a kezdődő nyavalyákat idejében orvosolni tudjátok. Ezzel a darabbal még a büszkeségén sem esik csorba!


Neked: Anyukaként nem sok időm van a betegeskedésre, vagyis inkább azt mondanám, hogy egyáltalán nincs időm arra, hogy beteg legyek. Nagyon hasznos, ha éjszaka, alvás közben is tehetek azért, hogy a kezdődő megfázásom enyhüljön. Tökéletes ajándék lehet a BabyMountain felnőtt sóhegy ebben a pasztel rózsaszín árnyalatban nem csak a betegségek enyhítésére, de egyéb panaszok, pl.: menstruációs görcsök esetén is. Mindezek mellett pedig szuper kiegészítője is lehet a lakásnak. 


"Always in love" és "Coffe is a life" bögre - Pepco


Neki és Neked: Azért szeretem olyan nagyon a Pepco-t, mert egyszerű dolgokból is képesek kihozni a legjobbat. A feliratos dísztárgyaktól a háztartási kiegészítőig, minden megtalálható az üzletben, így kisebb ráfordítással is szuper ajándékokat szerezhetünk be. A fenti bögrék akár párban is jól mutatnak, így közös ajándékok is lehetnek.

Könyvek

Neked: Margaret Atwood - Alias Grace: Kosztümös, olvasmányos és igencsak elgondolkodtató könyv, melyben a mi megítélésünk fog végül a hősnő ártatlanságáról vagy bűnösségéről dönteni. Szerettem olvasni és a sorozatot is bátran ajánlom, mely Netflix-en már nézhető. 

Neki: Jo Nesbo - Szomjúság: Miután megnéztük az író első megfilmesített történetét a Hóember-t, én is kedvet kaptam Harry Hole történeteihez. Szerintem a Pasi is imádni fogja, ha szereti a didergős krimiket.

Ásványos ékszerek - Zenzero


Neki és Neked: Ma már nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is kedveskedhetünk ékszerrel, főleg, ha vagány ásványos kiegészítőkről van szó. Az én kedvencem a napkő medál és karkötő, ami olyan, mint az éjszakai égbolt, az erősebbik nemnek való kínálatból pedig a lávaköves darabok abszolút nyerőek. 


Lancome/ La vie est belle parfüm - Notino.hu


Neked: Mindenképpen szerettem volna, ha bekerül a karácsonyi ajándék válogatásba egy parfüm, ami szerintem sok ajándékdobozkában megtalálható az ünnepekkor. Eleinte kissé szkeptikus voltam az oldallal kapcsolatosan, de szerencsére csak pozitívan csalódtam, hiszen sokkal kedvezőbb áron juthattam hozzá álmaim parfüméhez, mint a plázás parfümériákban. A szállítás gyors, a csomagolás biztonságos és nagyon meg vagyok elégedve a parfüm minőségével is, ami nagy kedvenc lett nálam. Érdemes szétnézni a kínálatukban, akár magatoknak, akár másnak kerestek meglepetést, mert minidig él valamilyen kedvezmény az oldalon. 

Még egy pár ötlet:

Neked:

Teaválogatás - Frupka sült tea / Meleg sál / Egy apró dísztárgy / Smink csomag / Kényeztető fürdőszett / Egy szép fülbevaló vagy nyaklánc / DIY könyv - Juditu DEKOR.ÁLOM / Ékszertartó dobozka / Puha pléd v. párna / Illatos gyertyák / Vásárlási utalvány a kedvenc boltba / Masszás utalvány / 

Neki:

Ingek v. pólók / Konzol játékok / Barkács holmik / Kirakó / Kávé különlegesség / Kedvenc sorozatos felsők v. tárgyak / Kedvenc előadó albuma vagy koncertjegy / Sportmeccs belépő / Szerszámos láda / Borotválkozós kiegészítők / Lego Creators / Makettező készlet / Sapka, sál, kesztyű, zokni és alsónadrág / 


Közös ajándékok:

Mi jó pár éve közös ajándékokkal lepjük meg magunkat karácsonykor, ami közös emlékként vagy élményként marad meg a számukra. Lehetnek ezek tárgyi dolgok is, aminek mind a ketten örülünk, mondjuk egy robotporszívó vagy a pár évvel ezelőtt vásárolt XBOX játékunk, de élményeket is adhatunk egymásnak.

Szabadulós szoba / Színház jegyek / Vacsora kettesben / Családi portré - Accessories by Emcsi / Társasjáték / Esti fürdőzés  /  Főző tanfolyam 2 főre / 

DIY ötletek

Neki: 

1. Szakállolaj házilag: Nem csak a kedvesed, de biztosan te is fogsz neki örülni, ha a jövőben illatos és puha lesz az arcszőrzete. Készíts egyedi ápoló olajat a számára, amihez ITT találsz receptet.

2. Ajándék kuponok: Készíts egyedi ajándékkuponokat neki, amin szerepelhet egy kellemes masszírozás vagy egy finom vacsora. Garantáltan díjazni fogja ezt a meglepetést!

3. Egyedi kulcstartó: Hasznos és romantikus meglepetés, amivel feldobhatod a párod kulcscsomóját.
Neked:

1. Ékszer vagy jegyzet tartó: Egy régi képkeret és háló segítségével nagyon különleges és egyedi tartót készíthetsz az ékszereknek vagy jegyzeteknek, amik így garantálnak rendezett helyen lesznek.

2. Díszkövek: A lakás bármely pontján nagyszerű dekorációs elemek lehetnek ezek a kövek, amiket egy alkohol filctoll segítségével könnyen elkészíthetünk.

3. Jeles alkalmak naptára: Nekem leginkább ez az ajándékötlet teszik. Régi fa darabok segítségével és egy kis festékkel könnyen elkészíthető és nem csak hasznos, de nagyon mutatós dísze is lehet az otthonnak.


Még több, saját kezűleg is elkészíthető ajándékot ITT találtok.

Remélem sikerült egy kis ötletet adnom nektek az ajándékozáshoz, örömmel várom a ti ötleteiteket is. Mit fogtok idén ajándékozni? Fogtok egyedi ajándékkal kedveskedni valakinek?


Ha tetszett oszd meg másokkal is, vagy hagyj egy kommentet!


You May Also Like

0 megjegyzés

Tetszett a bejegyzés? Örülök, ha megosztod velem a véleményed!